Regler

§1) Én konto pr. spiller

Hver spiller har kun tilladelse til én konto pr. verden, ud over dem man kontorepræsenterer.

At dele sit kodeord med en anden spiller, på enhver af de verdener der spilles på, er forbudt. Lovlige metoder til at overtage en ny konto på samme verden kan findes her.


» mere

§2) Spillere som deler en Internetforbindelse

Definitioner for denne regel:

Samspil - Sende angreb, hjælp eller ressourcer til en spiller på samme forbindelse.
Koordination - Angribe, hjælpe eller transportere ressourcer til den samme spiller, fra 2 eller flere spillere som deler en forbindelse.

Denne regel gælder alle som deler en computer eller netværk med en eller flere spillere. Et delt netværk kan være en husstand, dit job eller skole. Alle spillere som bevidst og jævnligt deler en internetforbindelse (3 dage eller længere), er nødt til at tilføje hinanden ved at bruge Delt Internet funktionen.

Hvis i kun midlertidigt deler samme forbindelse (mindre end 72 timer), behøver i ikke at tilføje hinanden ved at bruge Delt Internet funktionen.

Hvis i har registreret en delt forbindelse er i aldrig tilladt at interaktere med den spiller som i deler forbindelse med. Koordination inden for en 3 ugers periode er forbudt hvis i deler en forbindelse. Dette betyder at mindst 3 uger skal gå fra datoen af den sidste kommando sendt af en spiller før en anden spiller på samme forbindelse kan starte med at sende kommander til den samme spiller.

Hvis i kun midlertidigt deler en internet forbindelse (mindre end 72 timer) er ingen samspil tilladt indtil 24 timer efter den delte forbindelse er afsluttet.


» mere

§3) Kontorepræsentation

Kontorepræsentation er en midlertidig måde, at overvåge en andens konto imens de ikke kan logge ind. Når en spiller kontorepræsenterer en anden spillers konto, må der ikke være samspil eller koordination imellem enhver konti på kontorepræsentererens internet forbindelse, og i en 24 timers periode efter repræsentationen er slut. Dette inkluderer alle konti som bliver kontorepræsenteret af spillere på den forbindelse.

Det er ikke tilladt at repræsentere en konto, bare for at give den væk til en anden spiller. Konti som åbenlyst bliver givet væk til andre spillere vil blive bannet.

Spillere og repræsentativer er lige ansvarlige for handlinger af en repræsenteret konto. Vær sikker på, at du kan stole på personen du vælger som repræsentativ, eller hvis konto du selv repræsenterer.

En repræsenteret konto skal blive spillet for dens egen fordel. Det er ikke tilladt at misbruge den repræsenteret konto. Kontorepræsentativer der med vilje ødelægger eller seriøst skader en konto de repræsenterer vil blive straffet.

Vi vil straffe kontorepræsentativen, hvis vi kan se, at det var en klar intension, at ødelægge kontoejerens arbejde imod hans instrukser. Vi vil ikke være i stand til at reparere skader sket imod kontoen, så venligst vær sikker på, at du altid vælger en ansvarsfuld kontorepræsentativ. Konti der repræsenteres deler midlertidigt en forbindelse med repræsentativen, og andre konti på repræsentativens forbindelse. Derfor skal alle regler i §2 følges.


» mere

§4) Sammenfletning af konti

Det er generelt tilladt for en spiller, at tillade en eller flere andre spillere at tage over kontoens byer uden en kamp, forudsat at spillets regler bliver fulgt. Byer skal stadig tages over ved at blive adlet; der er ingen måde at overføre byer til en anden konto. Konti på samme internet forbindelse må dog ikke sammenflettes. Dette omfatter konti, der tidligere har været spillet det meste fra samme internetforbindelse.


§5) Kommunikation

Fornærmelse af andre spillere og brugen af sprog i en misbrugende/krænkende sammenhæng er forbudt.

Vi accepterer ikke profiler, spillernavne, bynavne eller andre publikationer som Administrationen finder ulovligt, fornærmende, truende, misbrugende, virkeligt-liv-aggressivt, seksuelt, politisk ukorrekt, højreekstremistisk, religiøst fanatisk, racistisk eller på enhver anden måde upassende.

Reklamering af andre spil eller pengelavende sites, eller postering af links til upassende indhold er forbudt.

Phishing eller afpresning af spillere for kodeord på enhver måde er ulovligt. Spamming af andre spillere med fremsendte rapporter eller konstant post i spillet, kan blive set som misbrugende og er ulovligt.


» mere

§6) Pushing

Push konti er forbudte. En push konto er en konto som ikke bliver spillet til sin egen fordel, men primært til andre spilleres fordele. Konti som åbenlyst bliver brugt af push konti vil også blive straffet.


» mere

§7) Kontohandel

Det er ikke tilladt at spille på konti for kommercielle grunde. Det er ikke tilladt at sælge, købe eller tilbyde konti eller dele af konti i bytte for Plus Point eller andre fordele. Handler som involverer mere end én spilverden er også forbudt.


» mere

§8) Bots og Scripts

Tribal Wars skal kun spilles med en normal browser. Bots, browser add-ons og andre applikationer som automatiserer spilaktiviteter er forbudt. Alle Greasemonkey scripts er forbudte.

Plus Konto spillere har tilladelse til at tilføje godkendte Javascript kommandoer til deres kvik bar. Disse scripts er tilladt at hjælpe spillere med at gøre ting, såsom automatisk udfylde formularer (som tropperekruttering). Derimod må de ikke udføre mere end én aktion pr. klik.

Hvis du ikke er sikker på, om en script eller værktøj må bruges, skal du altid kontakte Support først. I tilføjelse til dette, holder vi denne tråd opdateret med alle de lovlige kvik bar scripts. Hvis du har et script som ikke er her, skal du sende en ticket for tilladelse eller spørge i script forummet før du installerer det.

Værktøjer er tilladt til at bruge vores verdeners data, forudsat de ikke forespørger mere end én gang i timen.


» mere

§9) Sprog

Tribal Wars er et internationalt spil, dog er denne version af spillet Dansk. Dette betyder at alle profiler, post, forum indlæg og andre publikationer skal være på enten Dansk, Svensk, Norsk eller Engelsk - Skulle du falde over en med en profiltekst du ikke kan tyde på grund af sproget, så bedes du informere Support.

Det er strengt forbudt at lave en stamme for kun én nationalitet eller sprog, og kan resultere i at stammen bliver ophævet.

De interne foraer skal også holdes i et forståeligt sprog, som minimum er Dansk, Svensk, Norsk eller Engelsk.


§10) Tekniske fordele

Brugen af enhver art af tekniske forbedringer, ændringer i Operativsystemer og/eller bugs i hardware, som har effekt på timing af angreb er strengt forbudt. Dette inkluderer også brugen af pakkegeneratorer og/eller pakkeforsinkelser. Alle angreb og hjælp af 4 kommandoer (kendt som toge) sendt løbende i en total tid af 149ms (milisekunder) eller mindre er forbudt. Alle andre guidelines i Regel §8) Bots og Scripts skal også følges.

Det er tilladt at time eller koordinere dine angreb fra forskellige landsbyer, eller fra samme landsby, til at lande på den samme tid, forudsat at ikke mere end 3 angreb blev sendt inden for 149ms.

Hvis du sender 4 angreb på under 150ms, skal du med det samme stoppe disse, og ingen aktioner vil blive taget imod dig.


§11) Masseforsendelse (IGM)

Rundskrivelsessystemet er ment som en værktøj for at spare tid, når der skal sendes en besked rundt med den samme tekst til flere modtagere.

Det er ikke tilladt at bruge dette system til at spamme andre spillere, eller sende nogen former for reklamer, som ikke omfatter Tribal Wars - Dette kan straffes med en Global udelukkelse fra spillet.

Eksempler:

 • Det er tilladt at sende stammerelaterede emner.
 • Det er ikke tilladt at sende porno, virus eller på anden måde diskriminerende links.


§12) Kontosletning / Udelukkelse

Udelukkelse og sletning af konti kan have flere årsager. Det kan skyldes, at du har overtrådt en af reglerne, men det vil dog altid give dig retten til at appellere din dom. Dog kan man regne med, at hvis ens konto har været inaktiv i mere end 14 dage, så slettes den automatisk.

Eksempler:


§13) Din Profil

Din profil beskrivelse skal forekomme på Dansk, Svensk, Norsk eller Engelsk - Det er dog tilladt at have tekst på alle andre sprog hvis bare teksten også forekommer på et af de tilladte sprog.

Eksempler:

 • Det er ikke tilladt at have diskriminerende tekster i sin profil, tekster som enten er racistiske, eller perverterede på nogen måder.
 • Det er ikke tilladt at have nogen former for reklame for andre spil.
 • Det er ikke tilladt at have virus links eller anden form for skadeligt materiale i sin profil.
 • Det er tilladt at have links til "You Got Owned" materiale, så længe der ikke er tale om virus links.


§14) Diverse

 • Alt hvad du skriver kan blive brugt som bevis imod dig i en appel. Vi vil ikke acceptere det, hvis du senere siger at du bare lavede sjov.
 • At opildne eller narre andre til at bryde reglerne er strengt forbudt.

 • Hvis du finder en bug skal du med det samme rapportere det til Support. Gør du det ikke kan det resultere i en straf.

 • Inaktive konti kan blive slettet efter 14 dage.

 • Bannet konti vil blive slettet efter en 14 dages periode, i de fleste tilfælde.

 • Vi vil ikke refundere Plus til spillere som er bannet for at bryde reglerne.